Yaşlılar Haftası

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Karagöz: 'Yaşlılarımıza gereken önemi vermeyen toplumlar, gelecekte karanlık bir dönemde olacaklardır'

SİVAS (AA) - Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail Karagöz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karagöz, mesajında, bugünün gençlerinin yarının yaşlıları olacağına işaret ederek, "Yaşlılarımız, geçmişin deneyimlerini günümüze aktaran, milli değerlerimizi ve örf ve geleneklerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan, toplumsal hayatımızın en vazgeçilmez hazineleri olan, bizim en kıymetli varlıklarımızdır" ifadesini kullandı.

Karagöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi, saygı ve fedakarlığın gelişmesinde, toplumsal hayatımızın ahenkli bir şekilde devam ettirilmesinde, gençlerimizin ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde yaşlılarımızın katkısı büyüktür. Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet ve vefa borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira ömrünün büyük bir bölümünü topluma hizmet etmeyi kendine ilke edinmiş yaşlılarımıza gereken önemi vermeyen toplumlar gelecekte karanlık bir dönemde olacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum."

Yerel Haberleri

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi
Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu