Yaşlılara Saygı Haftası

KOCAELİ (AA) - Dilovası Belediyesi tarafından 'Yaşlılara Saygı Haftası' dolayısıyla program düzenlendi.Kaymakam Hulusi Şahin, burada yaptığı konuşmada, toplumun medeniyet ve gelişmişlik...

KOCAELİ (AA) - Dilovası Belediyesi tarafından "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.

Kaymakam Hulusi Şahin, burada yaptığı konuşmada, toplumun medeniyet ve gelişmişlik ölçüsünün sosyal devlet uygulamalarıyla belli olduğu dile getirerek, yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamanın Türk kültüründe bulunduğunu bildirdi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise büyüklerin tecrübelerinden her zaman yararlandıklarını belirterek, yaşlıların kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasında önemli rol üstlendiğini söyledi.

Yaşlılara gösterilecek sevgi ve saygının, gelecek kaygılarını azaltacağını ifade eden Toltar, şöyle konuştu:

"Hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının ileri yaştaki büyükleri olacağız. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi, ileri yaş dönemlerinde memnun etmek bizim için gurur kaynağıdır.''

Programa, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Tavşancıl Huzurevi Müdürü Dilek Gündüz Öztürk, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz, AK Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı İhsan Şanlı ve huzurevi sakinleri katıldı.

 

Yerel Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı
Başkan Tutdere’den su kesintisi açıklaması
Şahinbey Belediyesi temizlik videosuyla gündem oldu