Yeğenini Almak İçin Havalimanına Gitti, Bombalı Saldırıda Ağır Yaralandı

Yeğenini almak için gittiği Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıda yaralanan 47 yaşındaki Engin Purtul'un ablası Emine Purtul, 'Durumu kritik,...

Yeğenini almak için gittiği Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıda yaralanan 47 yaşındaki Engin Purtul'un ablası Emine Purtul, "Durumu kritik, ameliyat yapamıyorlar. Dua ediyorum kardeşim ve onun gibiler kurtulsun, bir daha yaşanmasın" dedi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralananların tedavileri hastanelerde sürüyor. Saldırıda yaralananların tedavi edildiği Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ailelerin endişeli bekleyişi sürüyor.

Havalimanına yeğenini almak için gittiği sırada gerçekleşen saldırıda yaralanan Engin Purtul'un yakınları da hastane önündeki bekleyişini sürdürüyor.

47 yaşındaki kardeşi Engin Purtul'un durumunun kritik olduğunu belirten Emine Purtul, "Haberi kızımdan aldım. Çok yaralıyım, kardeşimin durumu kritik. Keşke böyle olmasaydı. Durumu kritik, ameliyat yapamıyorlar. Dua ediyorum kardeşim ve onun gibiler kurtulsun, bir daha yaşanmasın" diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Avcılar Belediyesi Spor Kulübü madalyaya doymuyor
Esenyurt’ta bir garip "kapan" hikayesi
Vincent Van Gogh’un eserinde yer alan ‘tavus kelebeği’ Siirt’te görüldü
Kitap Fuarı ve Şenliği 10 gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı
Bursa’da 1 Mayıs kutlamaları Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan yapılacak
İzmir’de her gün 850 işçi 2 bin kilometrelik güzergahı temizliyor
Darıca’da sünnet şöleni yapılacak
Kadın kooperatifleri sayısı 43’e ulaştı
Yargıtay Başkanlığı seçiminde 26. turda da sonuç çıkmadı