Şanlıurfa’da selin izleri siliniyor

Sel felaketinin izlerini silmek için Haliliye Belediyesi selden etkilenen hanelerin dış cephe boyamaları yapılıyor, bir yandan da zarar gören kamelyalar onarılarak,...

Sel felaketinin izlerini silmek için Haliliye Belediyesi selden etkilenen hanelerin dış cephe boyamaları yapılıyor, bir yandan da zarar gören kamelyalar onarılarak, yeniden parklara kazandırılıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatıyla sel felaketinin izlerini silmek için ekiplerin çalışması gece gündüz sürüyor.

Sel nedeniyle çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten ekipler, selin neden olduğu tahribatı temizleyerek, yaşamın normale dönmesi için sahadan biran olsun ayrılmıyor. İlçe genelindeki temizlik çalışmaları tamamlanırken, mahallelerin köpüklü su ile yıkanmasının ardından selden etkilenen evlerin dış cepheleri boyanıyor. Karşıyaka Mahallesinde başlayan boyama çalışmalarında sona yaklaşılırken, boyamam çalışmalarının periyodik olarak tüm mahallelerde yapılacağı kaydedildi.

İlk günkü görünümlerine kazandırılıyor

İlçe genelinde yaşamın normale dönmesi için ekipler çalışmalarını devam ettirirken, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler ise parklarda çalışmalarını sürdürüyor. Sel nedeniyle zarar gören kamelyaları Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlü bünyesindeki atölyede onaran ve yeniden boyayan ekipler, ilk günkü görünümüne kazanan kamelya ve bankları yeniden parklara kazandırıyor.

Kültür Haberleri

Depremin vurduğu Hatay’da uzun bir aranın ardından vatandaşlar doyasıya eğlendi
Nilüfer’de 19 Mayıs Bayramı coşkusu
MSB Mehteran Birliği, Bayburt’ta konser verdi
İstanbul’da "Bir Ulus Uyanıyor" konseri düzenlendi
Milli Savunma Bakanlığından Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel fotoğraf sergisi
Muş’ta düzenlenen gençlik yürüyüşüne 1071 genç katıldı
Turistik Tuz Ekspresi yolcuları Çankırı’ya hayran kaldı
Halk oyunları gösterileri ilgiyle izlendi
Uluslararası Alanya Piyano Yarışması ve Festivali başladı
Tezgah başına geçen Başkan Yetişkin, gençlere patlamış mısır dağıttı