Yeniden Refah'ın Başkanı Yıldırım; milletimizin 1441 hicrî yılını kutluyorum

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, hicri yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı ve “Milletimizin ve İslâm aleminin 1441 hicrî yılını kutluyorum'dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, Müslümanların yılbaşı olarak idrak ettiği hicri yeni yıl dolayısıyla, şu mesajı yayınladı: “Hicretin yanlışa ve zulme başkaldıran mübarek Yeni ve Âdil Bir Dünya kurmak için atılmış en mübârek adımdır. Bizlerin vazifesi aynı inanç ve dirayetle bu adımları takip ederek; iyinin ,doğrunun, faydalının ve âdil olanın güçlü ve hâkim olduğu dünyayı kurmak ve korumaktır.

Herkesin refah içerisinde izzetle yaşayabildiği bir dünyanın bir an önce tesis edileceğine olan inancımızı bir kez daha yineleyerek, milletimizin ve İslâm aleminin 1441 hicrî yılını kutluyor, esenlikler diliyorum." dedi.

BİLAL YILDIRIM "BİZ GELİYORUZ..."

,Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım "2020 refah yılı olacak.Yeniden Refah Partisi dalga dalga büyüğmeye ve iktidara yürümeye devam ediyor. Malatyalı kardeşlerimi Yeniden Rafah Partisi çatısı altında birleşmeye devat ediyorum." açıklamasını da yaptı.

Güncel Haberleri

Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor
Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”
Geçici konteyner iş merkezinde yaşanan 180 bin liralık hırsızlık esnafı bezdirdi
Yeşilyurt’ta sanatsal ve kültürel kurslara yoğun ilgi
MAGİNDER, kentteki çalışmaların hızlandırılmasını istiyor
Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel rantları uğruna Malatya’yı borç batağına sürüklediler”
Uzmanlardan ’kene’ uyarısı
Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Motosiklet ile bisiklet çarpıştı: 3 yaralı