Yeşilay Şube Başkanı Dilber: "Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak için güzel bir fırsat"

DÜZCE(İHA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, 'Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak...

DÜZCE(İHA) – Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, "Ramazan ayı bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat" dedi.

Bağımlılıkları önleme ve rehabilitasyon alanlarında mücadelesini sürdüren Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Ali Dilber, bağımlılıktan kurtulmak isteyenleri YEDAM'a davet ederek, "Ramazan ayı nefsimizi kontrol altına aldığımız, irademize hakim olduğumuz bir ay. Bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat. Bu ay sağlığımızın kıymetini bilmek için kendimize vesileler oluşturarak ve bağımlılık yapacak tüm madde ile davranışlardan uzak durarak Ramazan'ı hakkıyla yaşayabiliriz. Tüm vatandaşlarımız sağlığa ve sıhhate davet ederken, bağımlılıklarından kurtulmak isteyenleri Düzce YEDAM'da beklediğimizi hatırlatmak isteriz. Halkımıza bir kez daha hayırlı Ramazanlar; sağlıklı ve bağımlılıktan uzak günler diliyorum" dedi.

Türkiye Haberleri

ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamlandı
Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Efeler’de 1 Mayıs kutlamaları
Mersin’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı
İsrail, 7 Ekim’den bu yana ilk kez Erez Sınır Kapısı’nı Gazze’ye insani yardım için açtı
Başkan Aydın 1 Mayıs’ı emekçilere birlikte kutladı
Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerle kutlandı
Alanya’da 1 Mayıs kutlaması
Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs, işçi iradesinin ve insan olma onurunun yükseldiği gündür"
Hem kaynaştılar, hem eğitim aldılar hem de bayramlarını kutladılar