Yeşilyurt Belediyespor’da Elazığ Yolspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk 3 haftasında sadece 1 galibiyet alan Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Lig'in 4.haftasında oynanacak Elazığ Yol maçına...

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) ilk 3 haftasında sadece 1 galibiyet alan Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Lig'in 4.haftasında oynanacak Elazığ Yol maçına çevrildi.

Son iki haftada elde edilen sonuçlardan dolayı sık sık eleştirilen teknik direktör İsmail Tekin açısından da büyük önem taşıyan Elazığ Yol karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yeşilyurt Belediyespor'da hedef mutlak galibiyet.

Ayağı kırılan ve ligin ilk yarısını kapatan Cuma Nasır dışında eksik oyuncusu bulunmayan mavi-beyazlılarda sakatlığından dolayı geçen hafta formasından uzak kalan Yusuf da takımla birlikte çalışmalara başladı.

Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Malatya temsilcisi rakipleriyle arasındaki puan farkını sorun etmiyor.

Geçen hafta puan kaybetmesine rağmen rakiplerinin de yenilmesiyle rahat bir nefes alan mavi beyazlılar, galip gelip liderlik yarışına orta olmak istiyor.

Sezona güçlü bir kadro ile başlayan mavi-beyazlı ekip geçen hafta Malatya'nın diğer takımı İnönü Üniversitesi ile 0-0 berabere kalmıştı.

Yerel Haberleri

Samsun’da “Türkçüler Günü” kutlandı
Erzurumlu minik hafız bölge birincisi oldu
Kayıp kuzenler Şanlıurfa’da bulundu
DAP ve SERKA işbirliği için Erzurum’da toplandı
Bakan Göktaş’tan şehit kızına ziyaret
Bilecik’i temsil ediyordu şimdi ise bölgeyi temsil edecek
Azmiyle herkese örnek oluyor!
Baro Başkanı Doğan, Adıyaman tütünüyle ilgili açıklama yaptı
Kütahya Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı
Orhaneli’de evlenecek gençlere düğün salonu ücretsiz