YGS'ye doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Aydın Altaç, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere başarı diledi.Altaç mesajında,...

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Aydın Altaç, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) dolayısıyla yayımladığı mesajda öğrencilere başarı diledi.

Altaç mesajında, geleceğin teminatı olan gençlerin sınavlarında başarılı olacaklarına inancının tam olmakla birlikte gençlerin YGS sınavını hayat sınavı gibi görmemeleri en büyük dileği olduğunu belirtti.

 Hayatın, YGS sınavını kazanmaktan ibaret olmadığını ifade eden Altaç, şunları kaydetti: 

"Sınavı kazanamamak dünyanın sonu değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Bizden sonra,  kendini yetiştiren gençlerimiz, yarın bizim bulunduğumuz mevkilere gelecekler. Hayatın her alanında azim ve kararlılık içinde başarının son limitine ulaşana dek umudumuzu yitirmemeli ve gayret etmeliyiz. YGS’ye girecek tüm gençlerimize üstün başarılar diliyor öğrencilerimizin her türlü sorununu göğüsleyen değerli velilerimize de her şeyin hayırlısını diliyorum ."

Yerel Haberleri

Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi
Tahmazoğlu İsrail’i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi
MÜSİAD heyeti Başkan Demir ile görüştü
Selçuk Üniversitesindeki Gazze nöbeti sürüyor
Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri Gölbaşı ilçesinde başladı
Adıyaman’da trafik denetimleri sıklaştırıldı