YYÜ'de sergi açılışı

VAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri tarafından hazırlanan 'Bizler Onlar Bu Topraklar' adlı resim sergisi açıldı.YYÜ Eğitim...

VAN (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri tarafından hazırlanan "Bizler Onlar Bu Topraklar" adlı resim sergisi açıldı.

YYÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nden öğretim görevlisi Halit Yabalak'ın 3. sınıf öğrencilerinden Müslüm Yıldız tarafından hazırlanan sergi, düzenlenen törenle açıldı.

Eğitim Fakültesi Mahire Bal Sergi Salonu’nda açılan sergiye katılan Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, anlamlı bir serginin açılışına katılmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Battal, "Bu faaliyetler resim bölümümün her geçen gün daha da güçlendiğini gösteriyor. Göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı Müslüm Yıldız'ı da tebrik ediyorum” dedi.

Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin Doç. Dr. Serap Yükrük yönetiminde öldürülen Özgecan'ın anısına verdiği mini konser büyük beğeni alırken, öğrenciler de üzerinde "Kadına Şiddete Hayır" yazılan tişörtlerle tepkilerini aktardı.

Bir hafta boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak serginin açılışına,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çelik, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Yerel Haberleri

Gaziantep’te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor
Kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi toprağa verildi
Mısır üreticisine gübre desteği
Ağrı Umut Kervanı Derneği, ihtiyaç sahibine aileleri yalnız bırakmıyor
Okul müdürü ile yardımcısının darp edilmesini eğitimciler protesto ederek kınadı
Yılmaz: “1 Mayıs; işçinin, emekçinin bayramıdır”
Belediye işçilerinin yerine süpürgelerle temizlik yaptılar
ÖSYM Başkanı Ersoy’dan Rektör Özölçer’e ziyaret
Ayı saldırısını fotoğraf karesi ile canlandırdılar
Devrekli muhtarlar yeni başkanını seçti