ZBEÜ’de İş Sağlığı ve Güvenliği toplantısı düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul üyelerinin...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul üyelerinin katılımıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısı düzenlendi.

Rektörlük Senato Salonundaki toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sefa Kocabaş, Prof. Dr. Nejat Demircan, Öğr. Gör. Serkan Ören, Şaziye Kayalı, Bekir Kaleli, Mehmet Kundakçıoğlu, Şenol Tasalı, Erdoğan Başar, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Olcay Yanık ve Koordinatörlük Personeli Umut Babalık yer aldı.

Toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sefa Kocabaş tarafından, kurul başkanı ve kurul üyelerine, koordinatörlük çalışmaları, 2023 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Planı, 2022 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Değerlendirilmesi konularında sunum yapıldı.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, kurul üyelerine, üniversitede iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yerleşmesinde gösterdikleri emek ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sağlık Haberleri

Yaklaşık 2 aydır yaşam savaşı veren Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Rahman hayatını kaybetti
Hitit Üniversitesi’nde “1. Tıp Öğrenci Kongresi” başladı
Samsun’da devam eden sağlık yatırımlarındaki son durum
Hakkari’ye 35 doktor atandı
Acil tıp uzmanları Medicana’da buluştu
Sıtma 24 saat içinde tedavi edilmeli
Fuar ziyaretçilerine ilk yardım eğitimi
Kahta Devlet Hastanesi’ne 7 hekim ataması
İncesu’da sağlık hizmetleri değerlendirildi
Sevgi Evleri çocuklarına ağız ve diş sağlığı muayenesi yapıldı