Zonguldak’ta FETÖ/PDY operasyonu

Zonguldak'ta FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3'ü tutuklandı.

Zonguldak'ta FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3'ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aralarında öğretmen, esnaf, işçi ve bir mühendisin de bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock'u kullandığı ve örgütsel faaliyette bulundukları iddia edilen 13 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler İ.Y., M.K., İ.K., E.U., S.A., H.Ç., M.T., Y.O., A.G., E.İ., A.S., A.M. ve T.B. sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirildi. Zonguldak merkez ve ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.B., M.T. ve A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.U., S.A., Y.O., A.S., A.M., M.K., İ.K., E.İ., İ.Y. ve H.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza kamerada
Cincin’de meydana gelen yangında maddi hasar oluştu
Konya’da otomobilin motoruna sıkışan kedi kurtarıldı
Motosiklet ile otomobilin çarpışma anı kameralara yansıdı
Bisikletle Longo’zda kaybolan kişi 4,5 saat sonra bulundu
Yalova’da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Yolda yürüyenleri sebepsiz yere korkutup saldırmışlardı, tutuklandılar
Kenya’daki sel felaketinde ölü sayısı 179’a yükseldi
Şanlıurfa’dan çalınan motosiklet Çelikhan’da bulundu
Van’da çay yüklü tır devrildi: 1 yaralı