Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan, kullanan ve bulunduran şahıslara yönelik devam eden çalışmalar kapsamında Ö.C.Ç. (23) isimli şahsın işyeri aramasında toplamda 10,8 gram metamfetamin, 4 adet esrar tohumu ve 1 adet metamfetamin içmeye yarayan aparat geçirildi.

Olayla ilgili Ö.C.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı. İş yerinde yer alan İ.T. (40) ve İ.M.T. (29) isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı
Ahşap ev alevlere teslim oldu
Siirt’te silahlı saldırı: 1 yaralı
Ümraniye’de tartıştığı İETT şoförünü silahla vuran şüpheli yakalandı
Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı