Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Yerel 26 Temmuz 2017 - 15:28 Yorum: 0

SEVMEKDER’den Başkanı Murat Uçar’ın oğlu erkekliğe adımını attı

Sevgi Mektebi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği (SEVMEKDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uçar'ın oğlu Mehmet Emin, düzenlenen cemiyet ile sünnet...

SEVMEKDER’den Başkanı Murat Uçar’ın oğlu erkekliğe adımını attı

Sevgi Mektebi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Derneği (SEVMEKDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uçar'ın oğlu Mehmet Emin, düzenlenen cemiyet ile sünnet olarak, erkekliğe ilk adımını attı.

Çark mesire bahçesinde gerçekleştirilen sünnet törenine çok sayıda misafir, ve sevenleri, dostları, akrabaları katıldı. Gerçekleşen cemiyette Sevgi Mektebi Çekirgeler Kulübünün hazırladığı Mehter gösterisi, Bayrak gösterisi, Kılıç-Kalkan gösterisi ve 15 Temmuz şehitleri için hazırlanan özel gösteri yer aldı. Şehitlerin ruhlarına Kuran-ı Kerim okunarak dua yapıldı.

Dernek Başkanı Murat Uçar yaptığı konuşmada, "Milletleri ayakta tutan milli, manevi ve ahlaki değerlerdir. Bu değerler, milletlerin birlik beraberlik ve toplumsal dayanışma içerisinde yaşamasını ve milli kimliğiyle tarih sahnesinde yer almasını sağlar. Milletler, söz konusu değerleri gelecek kuşaklara aktardığı oranda varlıklarını sürdürürler. Milletimizin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten, yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, başarılı ve güzel ahlaklı nesiller yetiştirmek için derneğimiz gayret sarf etmektedir. Bizde bu milli şuurla 15 temmuz gecesi vatan için sokaklara nasıl döküldüysek o şuurla faaliyetlerimize devam etmekteyiz Burada olduğu gibi sevgi mektebi çekirgeler kulübümüz oyunlarıyla bu şuuru ön plana çıkardılar. Cemiyetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz" dedi.

SEVMEKDER’den Başkanı Murat Uçar’ın oğlu erkekliğe adımını attı

SEVMEKDER’den Başkanı Murat Uçar’ın oğlu erkekliğe adımını attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber