Erzurum’un Aşkale ilçesinde seyir halindeki otomobil yandı.
Alınan bilgiye göre Erzincan’dan Erzurum istikametine seyir halinde olan Bülent K. idaresindeki 25 AAT 442 plakalı Citroen marka otomobilden, Kükürtlü köyü mevkiine geldiği esnada bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Otomobili hemen yok kenarına park eden sürücü araçtan indi. Aynı mevkide karşı şeritteki yanan tırı söndürme ve soğutma çalışması yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aşkale itfaiye ekipleri direkt otomobile müdahale etmeye başladı. Motor kısmında başlayan yangın itfaiye ekiplerinin gayreti ve özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede söndürüldü.
Otomobilde 4 yolcu bulunduğu öğrenilirken itfaiye ekiplerinin olay yerine yakın olması olası bir faciayı önledi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.