Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 25 Şubat 2022 - 15:48 Yorum: 0

Seyrantepe’ye kalıcı yatırımlar kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi ilçenin hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe'ye kalıcı yatırımları sürüyor.

Seyrantepe’ye kalıcı yatırımlar kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi ilçenin hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe'ye kalıcı yatırımları sürüyor. Mahalleye kazandırılan çok amaçlı salon yapılan törenle açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Karaköprü Belediyesi, Seyrantepe Mahallesine kazandırılan çok amaçlı salonun açılışını gerçekleştirerek hizmete sundu. Açılış törenine, hizmeti mahalleye kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yanı sıra milletvekilleri, partililer, Seyrantepe Mahalle Muhtarı Veysi Demir, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Baydilli, Şanlıurfa'nın en hızlı büyüyen ilçesinin Karaköprü olduğunu hatırlatarak, "Seyrantepe'de yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar mahallemize parklar, semt pazarı, kültür merkezi, meydan ve çeşitli hizmetler kazandırdık. Bugün de bu hizmetlerden biri olan çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştirerek hizmete sunuyoruz. Bu çok amaçlı salonda vatandaşlarımız taziye, düğün, toplantı gibi faaliyetlerini yapabilecektir. Mahallemize bir semt pazarı daha, yeni yollar ve parklar ile kalıcı hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Biz her mahallemize hizmetin en iyisini sunmak için ekiplerimizle çalışıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek çok amaçlı salon hizmete sunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber