Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Mayıs 2023 - 11:13 Yorum: 0

Siirt Belediyesi kilit parke ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent...

Siirt Belediyesi kilit parke ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla kentin muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipler, Kooperatif Mahallesi 1758. Sokak'ta kilitli parke döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatıyla daha yaşanılabilir bir Siirt için kent genelinde altyapı ve üstyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, kent genelinde mahalle, cadde ve sokaklarda kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, devam etmekte olan yol düzenleme, parke döşeme ve kaldırım yapım çalışmaları belirlenen programlar dâhilinde devam ederken bugün de Kooperatif Mahallesi 1758. Sokak'ta kilit parke taşı döşeme ve yol bakım çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Siirt ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve tadilatları kısa süre içerisinde tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber