Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 26 Mart 2024 - 14:48 Yorum: 0

Siirt’te tarımsal destekleme tutarı 201 milyon liraya ulaştı

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından tarımsal alanda üreticiler desteklenmeye devam ediyor.Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 7 bin 826 yetiştiriciye 126 milyon 87 bin lira hayvancılık desteklemesi,...

Siirt’te tarımsal destekleme tutarı 201 milyon liraya ulaştı

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından tarımsal alanda üreticiler desteklenmeye devam ediyor.
Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 7 bin 826 yetiştiriciye 126 milyon 87 bin lira hayvancılık desteklemesi, 8 bin 228 üreticiye 75 milyon 105 bin lira bitkisel destekleme yapıldı. Yapılan tarımsal desteklemeler ile 2024 yılında 16 bin 54 Siirt üreticisine ödenen toplam tarımsal destekleme tutarı 201 milyon 193 bin liraya ulaştı. 2024 yılı tarımsal destekleme ödemelerine devam edileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber