Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 05 Şubat 2023 - 15:28 Yorum: 0

Sıla’dan Bursa’da keyifli konser

Türk pop müziğinin sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Bursa'da kapalı gişe konser verdi.

Sıla’dan Bursa’da keyifli konser

Türk pop müziğinin sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Bursa'da kapalı gişe konser verdi.

Türkiye turnesi çerçevesinde Bursa'da bir mekanda sahne alan ve mekanı dolduran binlerce hayranını büyük bir coşkuyla selamlayan sanatçı, alkışlarla şarkılarını seslendirdi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde tüm şarkılarına eşlik eden misafirler keyif dolu anlar yaşadı. Coşku ve enerjisiyle herkesi kendine hayran bırakan Sıla, en sevilen şarkılarından oluşturduğu özel repertuvarı ile sahnede kaldığı 2 saat boyunca kulakların pasını sildi. "Yoruldum', "İnşallah" ve "Saki" gibi duygu yüklü şarkılarıyla bir kez daha beğeni toplayan Sıla, Bursalıların gönüllerine dokundu. Binlerce Bursalıya duygusal anlar yaşatan Sıla şarkı aralarında dinleyicileriyle de sohbet ederken, "Oluruna Bırak" adlı şarkısının performansıyla da tam not aldı. Gecede yüksek tempolu şarkılarına da yer veren Sıla, "Kafa" ve "Vaziyetler" adlı şarkılarıyla da coşkuyu iyice artırdı.

Sıla'nın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden sevenleri, performansının ardından genç şarkıcıyı uzun süre alkışladı. Sesi ve dinleyicileriyle kurduğu bağ ile gönülleri ısıtan Sıla, açıkhava konserinin ardından yeniden Bursa'da olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber