Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Sağlık 15 Ağustos 2018 - 15:23 Yorum: 0

Silahla yüzünden yaralanan hastaya kalça kemiğinden çene yapıldı

Denizli'de ateşli silah ile yaralanarak çene kemiği ve yanağı parçalanan hastaya Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği ekibinin...

Silahla yüzünden yaralanan hastaya kalça kemiğinden çene yapıldı

Denizli'de ateşli silah ile yaralanarak çene kemiği ve yanağı parçalanan hastaya Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği ekibinin başarılı bir operasyonuyla kalça kemiğinden çene yapıldı.

Haziran ayında ateşli silahla çene kemiği ve yüzü parçalanan Mehmet Türken, PAÜ Plastik ve Estetik Cerrahi Kliniği'nde Dr. R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç başkanlığındaki ekip tarafından ameliyat edildi. 4 saat süren ameliyatta kalçadan alınan kemik ve cilt dokusu hastanın yüzüne nakledildi. Başarılı ameliyatın ardından kısa sürede taburcu olan hastayla ilgili açıklamalarda bulunan Kıvanç, Türken'in geçirdiği talihsiz yaralanma sonucu çene kemiği ve yanak dokusunda ciddi kayıplar olduğunu hatırlattı. Çene fonksiyonlarını kullanamayan ve estetik açıdan ciddi problemi olan hastaya 2 ekip olarak yaklaşık 4 saatlik bir operasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Kıvanç, "Hastanın kalçasından aldığımız kemik ve cilt içeren dokuyu yüzüne mikrocerrahi yöntemler ile nakledip hastamızı hayata ve toplum içine tekrar kazandırdık. Başarılı geçen bu operasyon sonrası artık hastamız yemek yiyebilecek, konuşabilecek ve günlük aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapabilecek duruma geldi" dedi.

"Türkiye'de nadir yapılan bir ameliyat"

PAÜ Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Türkiye'de büyük merkezlerde yapılan ameliyatın PAÜ'de gerçekleştirilmesinden dolayı gurur duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:

"PAÜ Hastanesi olarak son teknolojiyi ve devletin bütün imkanlarını değerli hastalarımızın hizmetine sunarak özellikle Ege Bölgesi'nin ve tüm Türkiye'nin parlayan yıldızı olma yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyoruz. Şu an Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye'den derdine derman arayan vatandaşlarımızı, Türk misafirperverliğine uygun bir şekilde ağırlıyor ve tedavilerini büyük özen ve özveri ile tamamlayıp sağlıklı bir şekilde evlerine dönmelerini sağlıyoruz. Türkiye'de nadir yapılan bu başarılı ameliyat için hastanemizin gözde kliniklerinden olan Plastik Cerrahi kliniği öğretim üyeleri Dr. R. Hakan Özcan ve Dr. Özgen Kıvanç'ı ve ameliyatta görev alan tüm plastik cerrahi doktorlarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum."

Öte yandan, başarılı bir operasyon geçiren Türken ise hastaneden taburcu edildi.

Silahla yüzünden yaralanan hastaya kalça kemiğinden çene yapıldı

Silahla yüzünden yaralanan hastaya kalça kemiğinden çene yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber