Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Mayıs 2024 - 17:23 Yorum: 0

Şili’de sokaklar beyaz örtüyle kaplandı

Güney Amerika ülkesi Şili’de kar yağışı sonrası sokaklar beyaz örtüyle kaplandı.Şili’de Santiago Metropolitan Bölgesi’ne bağlı Lo Barnechea, Las Condes, Vitacura, Puente Alto, La Reina ve Pirque’de kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağ...

Şili’de sokaklar beyaz örtüyle kaplandı

Güney Amerika ülkesi Şili’de kar yağışı sonrası sokaklar beyaz örtüyle kaplandı.
Şili’de Santiago Metropolitan Bölgesi’ne bağlı Lo Barnechea, Las Condes, Vitacura, Puente Alto, La Reina ve Pirque’de kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı sonucu sokaklar beyaz örtüyle kaplanırken yetkililer, buzlanma nedeniyle bölge halkına dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarıda bulundu. Elektrik ve Akaryakıt Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 225 bin kişinin elektriksiz kaldığı belirtildi.
Son olarak Temmuz 2020’de kar yağışı görülen bölgede daha önce ise 2017’de kar etkili olmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber