Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Aralık 2022 - 11:53 Yorum: 0

Silivri’de sanat yönetmenini darp eden şüpheli yakalandı

Silivri'de sanat yönetmenini Aykut G'yi evine yürüdüğü esnada darp eden şahıs yakalandı.

Silivri’de sanat yönetmenini darp eden şüpheli yakalandı

Silivri'de sanat yönetmenini Aykut G'yi evine yürüdüğü esnada darp eden şahıs yakalandı.

Silivri Yeni Mahalle'de 8 Kasım Salı günü saat 20.50 sıralarında sanat yönetmeni 38 yaşındaki Aykut G., işyerinden çıkarak otobüse binmişti. Otogardan otobüsten inen adam ardından evine gitmek için cadde üzerinde yürümeye başlamıştı. Kaldırımda yürüdüğü esnada arkasından yaklaşan kimliği belirsiz bir şahıs, adama uçan tekme atmıştı. Aykut G.'nin ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde polis ekipleri şüpheli şahsın olaydan sonra Silivri Otogarına doğru kaçtığı belirledi. Otogar ve çevresinde yapılan güvenlik kamera çalışmaları sonucunda şahsın otobüse binerek olay yerinden uzaklaştığı anlaşıldı. Yapılan kamera araştırmaların devamında şüpheli şahsın R.E. isimli şahıs olduğu tespit edilmesi üzerine şahıs dün yakalandı. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber