Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 20 Mart 2023 - 13:33 Yorum: 0

Silopi’de öğrencilere meslek grupları tanıtıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Kavallı Ortaokulu öğrencilerine yönelik meslek tanıtım günü düzenlendi.

Silopi’de öğrencilere meslek grupları tanıtıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Kavallı Ortaokulu öğrencilerine yönelik meslek tanıtım günü düzenlendi.

Kavallı Ortaokulunda kariyer geliştirme günleri çerçevesinde meslek tanıtım formu gerçekleştirildi. 200 öğrencinin katıldığı seminerde aralarında dişçi, polis, ziraat mühendisi, gazeteci, veteriner, inşaat mühendisi bulunan meslek erbapları kendi alanlarıyla ilgili öğrencilere bilgilendirme yaptı. Tanıtımın ardından öğrenciler merak ettikleri meslek gruplarına sorular yöneltti. Meslek erbapları da yöneltilen soruları cevaplayarak öğrencilere mesleklerini tanıttı.

Formun ardından okul müdürü Özhan Özyer, katılımcılara teşekkür ederek, "Ağaç yaşken eğilir. Öğrencilerimizin ileriki hayatlarında tercih yaparken seçim yapmaları adına güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Meslek gruplarından merak ettikleri her şeyi sorma fırsatı yakaladılar. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber