Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Şubat 2022 - 15:24 Yorum: 0

Silvan Kızılay’da olağan genel kurul yapıldı

Türk Kızılayı Silvan Şubesi 2. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Metin Kılıçaslan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Silvan Kızılay’da olağan genel kurul yapıldı

Türk Kızılayı Silvan Şubesi 2. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Mehmet Metin Kılıçaslan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Silvan El-Cezeri Akademi Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum yöneticileri, kurul üye ve şube gönülleri katıldı. Silvan Türk Kızılay Şube Başkanı Mehmet Metin Kılıçaslan; "Silvan gibi geniş nüfuslu bir ilçede yıllardan beri Kızılay Şubesi hatta temsilciliğinin olmaması büyük bir eksiklikti. Bu vesileyle Silvan Kızılay Şubesinin açılmasında büyük katkıları olan İl Başkanımız Sayın Mesut Işık'a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Saygıdeğer misafirler, Kızılay sıradan bir örgüt, sıradan bir dernek değildir. Kızılay tamamen gönüllü, fedakar ve kendilerini insanların hizmetine adamış insanlardan oluşan bir kuruluştur. Kızılay olarak 7 temel ilkemiz vardır. İnsanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik Vazgeçilmez temel ilkelerimizdir"dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber