Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 16 Mart 2024 - 05:37 Yorum: 0

Simav MYO’da sağlıklı yaşam etkinlikleri

Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm. Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in konuşmacı olarak katıldığı “Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konu başlıklı...

Simav MYO’da sağlıklı yaşam etkinlikleri

Simav Meslek Yüksekokulunda Uzm. Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in konuşmacı olarak katıldığı “Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konu başlıklı iki ayrı etkinlik düzenlendi.
Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe DPÜ’nün Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nda görev yapan konuşmacılar Uzman Psikolog Eren Tuncay, Ebe Gülşah Saçmacılar ve Hemşire Hatice Erkun Dolker’in yanı sıra, Simav MYO Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.
“Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konu başlıklarında iki ayrı etkinlik olarak düzenlenen konferanslarda konuşmacılar stres ve bulaşıcı hastalıklar konusunda katılımcıları bilgilendirdi, bu konularla ilgili üniversitede yapılan son çalışmalardan ve Türkiye genelinde başvuru yapılabilecek meslek sahipleri ve kurumlardan söz etti.
Konuşmacıların sunumlarının tamamlanmasının ardından etkinliğin son bölümünde personel ve öğrencilerden gelen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber