Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 03 Aralık 2022 - 08:13 Yorum: 0

Simge Bursa’yı coşturdu

Pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın Bursa'da sahne aldı. Konserine "Ben Bazen" şarkısıyla başlayan Simge, konserinde iki farklı iddialı elbisesi ve...

Simge Bursa’yı coşturdu

Pop müziğinin sevilen ismi Simge Sağın Bursa'da sahne aldı. Konserine "Ben Bazen" şarkısıyla başlayan Simge, konserinde iki farklı iddialı elbisesi ve danslarıyla adeta göz doldurdu.

Pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, Bursa'da sahne aldı. Geniş repertuvarı ile alkış alan Simge Sağın, başarılı sesi ile hayranlarını gece boyu eğlendirirken, "Gece boyu eğlenelim hiç susmayalım, ellerimiz hep havada olsun." diyerek sevenlerine gece boyu müzik ziyafeti çekti.

Güçlü sesi ve güzelliği ile izleyenleri kendine bir kere daha hayran bırakan Sağın, ardı ardına söylediği hareketli parçalarıyla sanatseverlerden büyük alkış aldı. Romantik şarkılarıyla izleyenleri duygulandıran Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısını kendisini izlemeye gelen binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Sahne kıyafeti ve danslarıyla adeta göz dolduran Simge, sevilen şarkılarını Bursalı sevenleri için seslendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber