Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 17 Nisan 2024 - 18:20 Yorum: 0

Şırnak’ta “Çocuk İhmal ve İstismarı ile Mücadele Eğitimi” verildi

Şırnak’ta ilk defa 6 kurumun katılımı ile çocuklara yönelik cinsel istismar konulu seminer düzenlendi.Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İl Emn...

Şırnak’ta “Çocuk İhmal ve İstismarı ile Mücadele Eğitimi” verildi

Şırnak’ta ilk defa 6 kurumun katılımı ile çocuklara yönelik cinsel istismar konulu seminer düzenlendi.
Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda “Çocuklara yönelik cinsel istismar ve darp/cebir suçlarına ilişkin adli hususlar” verildi.
Şırnak Merkez Fatih Sosyal Bilimler Lisesi’nde Rehber ve Sınıf Öğretmenlerine, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda ise Jandarma ve Polis ekiplerine çocukların cinsel istismara uğramaları veya darp/cebir görmeleri durumunda, saldırıya uğrayan çocuğun en az zarar ile olayı atlatması hakkında, Cumhuriyet Savcısı Deniz Şahin, Çocuk Psikiyatrisi Sinem Yavuz Öztürk, Psikolog Beritan Kılıç, Şırnak ADEM Müdür Vekili Sinan Kabayalçın, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erdal Yetik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü psikologlarından Halime Gürses tarafından bilgi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber