Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Aralık 2016 - 14:13 Yorum: 0

Şirvan’daki maden faciasıyla ilgili 4 kişi tutuklandı

Siirt'in Şirvan ilçesindeki bakır madeni ocağında meydana gelen göçükle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Şirvan’daki maden faciasıyla ilgili 4 kişi tutuklandı

Siirt'in Şirvan ilçesindeki bakır madeni ocağında meydana gelen göçükle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Soruşturma çerçevesinde tutuklu sayısı 5'e ulaştı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Şirvan ilçesi Maden köyündeki bakır madeni ocağında, 12 işçinin hayatını kaybettiği, 4 işçi için ise kurtarma çalışmalarının devam ettiği göçükle ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde bugün aralarında iş güvenlik uzmanlarının da bulunduğu 4 kişi gözaltına alınmıştı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Siirt E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Daha önce İşletme Müdürü Mehmet Oğuz'un da tutuklandığı soruşturma çerçevesinde firari 1 şüphelinin bulunması için çalışmalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber