Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Mayıs 2024 - 13:20 Yorum: 0

Sivas’ın yüksek kesimlerine mayıs ayında kar yağdı

Sivas’ın Gemerek ilçesinin yüksek kesimlerine mayıs ayında yağan kar hayretle karşılandı. İlçeye bağlı İnkışla köyünde yaşayan Kemal Sazak, "Bu mevsimde, bu aylarda kar mı yağar? Ben hayret ediyorum. Hiç görülmemiş bir şey" dedi.Sivas’...

Sivas’ın yüksek kesimlerine mayıs ayında kar yağdı

Sivas’ın Gemerek ilçesinin yüksek kesimlerine mayıs ayında yağan kar hayretle karşılandı. İlçeye bağlı İnkışla köyünde yaşayan Kemal Sazak, "Bu mevsimde, bu aylarda kar mı yağar? Ben hayret ediyorum. Hiç görülmemiş bir şey" dedi.
Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı İnkışla köyüne mayıs ayında yağan kar şaşırttı. Gece boyunca etkili olan soğuk hava sonrası yaylaların yüksek kesimlerine kar yağdı. Yağan kar sonrası bazı tepeler beyaza büründü. Yer yer sıfır dereceye düşen hava sıcaklığı nedeniyle köylerde vatandaşlar soba ve kaloriferleri tekrar yakmaya başladı.

"72 yaşındayım, böyle bir kar görmedim"
Gemerek ilçesine bağlı İnkışla köyünde yaşayan Kemal Sazak kar yağışı sonrası, "72 yaşındayım, burada daha böyle bir kar görmedim. Her tarafa kar yağmış. Geceleri buz gibiydi, kırağı düşüyor. Neredeyse köye de kar yağacak. Kaloriferi yakmazsam duramıyorum. Üst tarafta Karababa köyü var, orası da kar altında kalmış. Bu mevsimde bu aylarda kar mı yağar? Ben hayret ediyorum. Hiç görülmemiş bir şey" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber