Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Şubat 2022 - 12:19 Yorum: 0

Sivasspor 194 gün sonra sahasında yenildi

DG Sivasspor'un evindeki 12 maçlık yenilmezlik serisi Beşiktaş karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetle sona erdi.

Sivasspor 194 gün sonra sahasında yenildi

DG Sivasspor'un evindeki 12 maçlık yenilmezlik serisi Beşiktaş karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyetle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş'a evinde 3-2 yenilen Sivasspor, uzun süre sonra sahasında mağlubiyet yaşadı. Evinde son olarak bu sezonun ilk haftasında, 16 Ağustos 2021'de Konyaspor'a 3-2 mağlup olan Yiğidolar 194 gün sonra sahasında yenilgi yüzü gördü.

İç sahadaki 14 maçlık lig periyodunda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 20 puan toplayan Yiğidolar, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 22 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gole engel olamadı.

Ligde 34 puanla 12. sırada yer alan Sivas temsilcisi, bu sezon sahasında güçlü rakipleri Karagümrük (4-0), Hatayspor (4-0), Galatasaray (1-0) ve Yeni Malatya'yı (2-1) yenmiş, Göztepe (2-2), Gaziantep FK (1-1), Antalyaspor (2-2), Adana Demirspor (1-1), Giresunspor (0-0), Rizespor (1-1), Trabzonspor (1-1) ile Fenerbahçe (1-1 ) müsabakalarını ise berabere tamamlamıştı.

194 gündür yenilmiyordu

Süper Lig'de sahasında en son 16 Ağustos 2021'de oynanan Konyaspor maçında mağlubiyet alan Yiğidolar, kendi evinde toplamda 194 gündür mağlubiyet yüzü görmemişti. Sivasspor'un bu serisi dün akşam Beşiktaş karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber