Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Kasım 2022 - 12:28 Yorum: 0

Sivasspor maçlarına taraftar gelmiyor!

DG Sivasspor, bu sezon sahasında oynadığı 8 maçta toplam 27 bin 99 futbolseveri tribüne çekti.

Sivasspor maçlarına taraftar gelmiyor!

DG Sivasspor, bu sezon sahasında oynadığı 8 maçta toplam 27 bin 99 futbolseveri tribüne çekti.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 14 haftalık dilimde sahasında 8 müsabakaya çıktı. Gaziantep Futbol Kulübü, Alanyaspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Hatayspor, Giresunspor, Antalyaspor ve Ümraniyespor ile evinde 3 puan mücadelesi veren Sivasspor, bu maçlarda tribüne toplam 27 bin 99 futbolseveri çekti.

Kırmızı-beyazlı takım, en çok taraftarı ligin 1. haftasında Gaziantep FK karşılaşmasında topladı. Yiğidolar'ın bu maçına 3 bin 984 taraftar geldi.

En az Ümraniyespor maçında

Sivasspor'a en az taraftar ise ligin 14. haftasındaki Ümraniyespor mücadelesinde geldi. Kırmızı-beyazlıların bu maçını toplamda 2 bin 643 taraftar takip etti.

Sivasspor'un iç sahada oynadığı müsabakalarda tribüne gelen taraftar sayıları şu şekilde:

1. hafta - Gaziantep FK: 3 bin 984

3. hafta - Alanyaspor: 3 bin 716

5. hafta - Karagümrük: 3 bin 089

6. hafta - İstanbulspor: 3 bin 099

8. hafta - Hatayspor: 3 bin 384

10. hafta - Giresunspor: 3 bin 572

12. hafta - Antalyaspor: 3 bin 612

14. hafta - Ümraniyespor: 2 bin 643

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber