Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 01 Mayıs 2024 - 09:27 Yorum: 0

Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi

Sivas Müftülüğü kutsal topraklara gidecek hacı adayları için eğitim semineri düzenledi. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı.Sivas İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek...

Sivas’ta hacı adaylarına seminer verildi

Sivas Müftülüğü kutsal topraklara gidecek hacı adayları için eğitim semineri düzenledi. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı.

Sivas İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için “Hac Eğitim Seminerleri” başladı. Merkez Terminal Mahmut Dökmetaş Camisinde düzenlenen hac eğitim seminerine 500 hacı adayı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminere hacı adaylarının yanı sıra din görevlileri ve ekip personelleri de katıldı. Seminerin açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, 2024 yılında Sivas’tan 594 hacı adayının kutsal topraklara gideceğini belirtti. Müftü Altunkaya, düzenlenen seminerlerin faydasının hac yolculuğu esnasında daha iyi anlaşılacağını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber