Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu14:58 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne ziyaret14:57 Yıldırım düşen ahırda 7 inek telef oldu14:57 Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”14:57 İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle...14:56 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kilisliler ile bir araya geldi14:54 Tramvaya binmek için karşıya geçtiği sırada otomobilin çarptığı Erva, topra...14:53 Kayseri’de 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı14:53 Van’da yayla sezonu başladı: Besiciler ile çobanların sıkı pazarlığı başlad...14:53 Minik Cansu’nun İstiklal Marşı sevgisi14:53 İstanbul Digital Art Festival’e geri sayım başladı14:52 Online eğitim esnasında fenalaşan 22 yaşındaki fizik öğrencisi hayatını kay...14:51 Paris’te olimpiyatlar öncesi mülteci kampı tahliye edildi14:51 Haliliye Belediyesi sıcak yemekleri 4 bin 197 vatandaşa ulaştırıyor14:51 Başkan Kurnaz: "Belediyecilik anlayışımız vatandaşların dertlerine çözüm ol...14:49 Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı14:48 Davul, zurna ve konvoyla hasada uğurlandılar14:48 Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu’ndan Afrika ülkeleriyle sağlık turizminde...14:48 MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist...
Türkiye 19 Ocak 2018 - 07:03 Yorum: 0

Sivas’ta kar tatili

Sivas'ta kar yağışı nedeni ile okullar erken yarı yıl tatiline girerken engelli ve hamile kamu personeli ise bir gün izinli sayıldı.

Sivas’ta kar tatili

Sivas'ta kar yağışı nedeni ile okullar erken yarı yıl tatiline girerken engelli ve hamile kamu personeli ise bir gün izinli sayıldı.

Sivas'ın genelinde geçtiğimiz günden bu yana etkili olan kar yağış ve Kuzey ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve beraberindeki fırtına ulaşımda aksamalara neden oldu. Sivas Valiliği tarafından İl Merkezinde ki okulların, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin bir gün tatil edildiği duyuruldu. Engelli ve hamile kamu çalışanlarına ise bir gün izin verildi. Eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının son günü olması dolayısı ile okulların tatil edilmesi ile öğrenciler erken yarı yıl tatiline girmiş oldu. Okullarda karnelerin bugün öğrenci velilerine teslim edileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber