Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Siyaset 17 Aralık 2018 - 15:38 Yorum: 0

Siyasette kadın dayanışması

Balıkesir'de Altıeylül ve Karesi belediyelerine başkan ve meclis üyesi aday adayı olan kadınlarla, mahalle muhtarlıklarına aday olan kadınlar ortak platform...

Siyasette kadın dayanışması

Balıkesir'de Altıeylül ve Karesi belediyelerine başkan ve meclis üyesi aday adayı olan kadınlarla, mahalle muhtarlıklarına aday olan kadınlar ortak platform tarafından desteklenecek. Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin tüm kadın adayları destekleme kararı sonrasında siyasette bulunan hanımlar birlikteliklerini pasta keserek kutladı.

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin kadın buluşmasına Altıeylül ilçesi belediye başkan aday adayı iki, Altıeylül ve Karesi Belediye Meclis üyeliklerine aday adayı olan 10 kadın katılırken, il genelindeki mahalle muhtarlıklarına aday olan 17 kadın adaydan 13'ü yer aldı. Cumhuriyet Kadınları Derneği Balıkesir Şube Başkanı Necla Bilener yaptığı açıklamada, "Atatürk devrimlerinin en önemlilerinden birisi kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesiydi. 1934 yılında Anayasa ve Seçim Kanununda yapılan değişiklik ile kadınların ilk kez oy kullanmasının ve aday olabilmelerinin önü açıldı. Türkiye, Fransa ve İtalya'dan 11, Romanya'dan 12, Bulgaristan'dan 13, Belçika'dan 14, İsviçre'den ise 36 yıl önce kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanımıştır. Biz de Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak, partiler üstü duruşumuza dayanarak; 2019 yerel seçimleri ve sonrası için tüm kadın adaylarımızı destekleme kararı aldık. Gelinen noktada Altıeylül belediye başkan aday adayı olarak 2, Altıeylül belediye meclis üyesi aday adayı 4, Karesi belediye meclis üyesi aday adayı 6 ve Balıkesir merkezdeki 17 mahalle muhtarlığına aday olan 17 kadını destekliyoruz" diye konuştu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği destek toplantısında aday adaylarının kendilerini tanıtmasının ardından hep birlikte pasta kesimi gerçekleştirildi.

Siyasette kadın dayanışması

Siyasette kadın dayanışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber