Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:26 BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe12:22 EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması risk...12:22 Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda oy verme işlemi başladı12:21 Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin VAR’ı Hollandalı Pol van Boekel oldu12:21 Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı12:21 Uğur Okulları’dan MEB müfredat değişikliğiyle ilgili ilk değerlendirme12:16 Benzin yüklü tanker kazasında 84 personel ve 23 araç ile müdahale12:16 Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı12:15 Hitit Üniversitesi’nde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar masaya yatırıldı12:14 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynan...12:13 Kütahya Cinayet Büro Amirliğince 2022, 2023 ve 2024 yıllarında meydana olay...12:13 Gediz Müftülüğünde 2019 yılından bu yana 54 nikah kıyıldı12:13 Aziz Yıldırım 6 yıl sonra Fenerbahçe tesislerinde12:12 Gedizli sporcular Bulgaristan’da destan yazdılar12:12 Muş semalarında insanı andıran bir cisim görüntülendi12:12 MSKÜ en fazla destek almaya hak kazanan üniversiteler arasında ikinci oldu12:12 Ressam Sabri Özdemir’in ilk kişisel resim sergisi büyük ilgi gördü12:11 Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi12:10 Hacı adaylarına yönelik hac hazırlık kursu düzenlendi12:09 Rüşvet suçuna konu maddi menfaat temin eden doktor ve hemşirelerin de bulun...
Yerel 22 Mayıs 2022 - 17:23 Yorum: 0

Söke TARİŞ bu sezonda da buğday alımı yapacak

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yılda da buğday alımı yapacaklarını açıkladı.

Söke TARİŞ bu sezonda da buğday alımı yapacak

Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yılda da buğday alımı yapacaklarını açıkladı.

Ege Bölgesi'nin pamuk deposu Söke'deki üreticiler, bu yıl 100 bin dönümün üzerinde buğday ekimi gerçekleştirdi. İlk kez bu kadar çok buğday ekiminin yapıldığı Söke Ovası'ndaki üreticilerle kooperatif ortaklarının talebi üzerine bu yıl da buğday alımı yapacaklarını açıklayan Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, çiftçilere bereketli bir sezon diledi. Buğday alımı kararıyla bu sezonda da piyasayı dengeleyerek ürünün hak ettiği değerden işlem görmesini sağlayacaklarını söyleyen Başkan Özer'e üreticiler teşekkür etti.

"Emanet alım da yapacağız"

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez buğday alımı yapan Söke Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi olarak üreticilerden yaklaşık 10 milyon kilogramlık ürün alımında bulunduklarını hatırlatan Başkan Özer; "Geçen sene üreticilerimizin kooperatifimize duyduğu yüksek güven sayesinde 10 milyon kilogram buğday alımı gerçekleştirdik. Ovada üretilen ürünün dörtte birini almamız, lojistik ve depolama açısından uygun koşullarda olmamızla birlikte mali durumumuz sayesinde mümkün oldu. Bu sezonda da kooperatif ortaklarımız ve üreticilerimizin talebi üzerine buğday alımı yapacağız. Fiyatların güncel borsa üzerinden tespit edileceği kooperatif bünyemizde, emanet alım da yapılacak olup son hesap kesim tarihimiz 15 Eylül olarak belirlenmiştir. Tüm çiftçilerimize bol bereketli bir sezon dileriz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber