Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 09 Aralık 2022 - 11:38 Yorum: 0

Söke’de Latin Dans Gecesi, festivale dönüştü

Söke'de her geçen gün ilginin arttığı dans faaliyetlerinin öncülerinden eğitmen Engin Özsümer tarafından dans gecesi düzenlendi.

Söke’de Latin Dans Gecesi, festivale dönüştü

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen dans gecesi festivale dönüştü.

Söke'de her geçen gün ilginin arttığı dans faaliyetlerinin öncülerinden eğitmen Engin Özsümer tarafından dans gecesi düzenlendi. Kuşadası, Marmaris ve İzmir'den gelen dans okullarının katılımıyla gerçekleşen gece, 200'ün üzerinde katılımcıyla adeta festival havasında geçti. Latin Dj, şovlar, workshoplarla renkli geçen gecede, latin danslarına gönül verenler keyifli saatler geçirdi.

Söke Belediyesi ve Söke Halk Eğitim Müdürlüğü Latin dansları eğitmeni olan Engin Özsümer, "Söke'de dansa olan ilginin artması bizi çok mutlu ediyor. Çevre il ve ilçelerden dans okullarıyla birlikte yürüttüğümüz, bizim de zaman zaman konuk olduğumuz dans geceleri, kurlarda eğitim gören öğrencilerimizin kendilerini gösterdiği alanlar oluyor. Söke'de yaptığımız geceye yoğun ilgi olması bizi ayrıca mutlu etti. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber