Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında konuk edeceği Hatayspor ile ligde 9. kez rakip olacak.Trendyol Süper Lig’in 67. sezonun ilk haftasında Galatasaray yarın saat 21.00’de RAMS Park’ta Hatayspor ile karşılaşacak. Geçtiğimi...
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında konuk edeceği Hatayspor ile ligde 9. kez rakip olacak.
Trendyol Süper Lig’in 67. sezonun ilk haftasında Galatasaray yarın saat 21.00’de RAMS Park’ta Hatayspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon 102 puanla rekor kırarak şampiyon olan sarı-kırmızılılar, Hatay mücadelesiyle hem sezona galibiyetle başlamak hem de Turkcell Süper Kupa’daki 5-0’lık Beşiktaş yenilgisini unutturmak istiyor.
9. randevu
Galatasaray ile Hatayspor bugüne kadar Süper Lig’de 8 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 1’i hükmen olmak üzere 5 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 3 defa rakibini mağlup etti. Aslan’ın 15 golüne, Hatay 10 golle karşılık verdi.
Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında Mersin’de oynanan müsabakayı Hatayspor 2-1, İstanbul’daki maçı ise Galatasaray 1-0’lık skorla kazandı.
3 futbolcu transfer etti
Galatasaray yaz transfer döneminde bugüne kadar 3 futbolcuyu kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, Norwich City’den Brezilyalı futbolcu Gabriel Sara, Kopenhag’dan Danimarkalı futbolcu Elias Jelert ve Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi’yi transfer etti.
3 sezon sonra evinde başlayacak
Galatasaray 3 sezonun ardından seyircisi önünde sezona start verecek. Deplasmanda oynadığı son 3 sezonda 2021-2022’de Giresunspor’u 2-0 ve 2022-2023’te de Antalyaspor’u 1-0 yenerken, 2023-2024’te ise Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı. Son olarak 2020-2021 sezonuna sahasında Gaziantep FK ile oynayarak başlayan Aslan, mücadeleyi de 3-1 kazandı.
Son 10 sezondaki başlangıçları
Galatasaray, Süper Lig’de son 10 sezonda sezonun ilk maçlarında sadece 1 kez mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar sadece 2019-2020 sezonun ilk haftasında deplasmanda mücadele ettiği Denizlispor’a 2-0’lık skorla kaybetti. Aslan geride kalan müsabakalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.
Okan Buruk, Süper Lig’de 11. sezonunu yaşayacak
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde Süper Lig’de 11. sezonunu geçirmeye hazırlanıyor. Buruk, yer aldığı 10 sezonda Elazığspor, Sivasspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir FK ve Galatasaray’ı çalıştırdı. 50 yaşındaki teknik adam, Süper Lig’de geride kalan 10 sezonda Galatasaray ile 2, Başakşehir FK ile de 1 kez şampiyonluk yaşadı.
Fernando Muslera, Galatasaray ile 14. sezonunda
Galatasaray’a 2011-2012 sezonu yaz döneminde İtalyan ekibi Lazio’dan transfer olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, istikrarıyla sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına girdi. Galatasaray’da resmi maçlarda en çok forma giyen yabancı futbolcu olan Kaptan Muslera, Süper Lig’de de 14. sezonuna başlayacak. Sarı-kırmızılılarda aynı zamanda en çok kupa kazanan yabancı oyuncu da olan 38 yaşındaki kaleci, Süper Lig’de 7 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Afyonkarahisar’da Okul Sporları ‘Küçükler Kız-Erkek Basketbol Grup Müsabakaları’ 8 ilden 14 takımın katılımıyla başladı.Müsabakanın açılış seremonisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başladı. Organizasyona Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Burdur, E
Eskişehir’de motor sporları için antrenman sahası bulamadıkları için çevre illerdeki parkurlara gitmek zorunda kalan sporcular, yetkililerden sadece doğal bir etap ve çalışma alanı talep ediyor.Eskişehir’de motor sporlarına gönül veren profesyonel yarışçı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü sporcuları, geçen hafta mücadele ettikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarda farklı branşlarda dereceler elde etti.Mavi-beyazlı kulübün sporcuları tekvando, judo, güreş, voleybol, karate ve okçuluk bra
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu, geleceğin taekwondocularına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen taekwondo an
28-29 Mart 2026 tarihlerinde Ankara Eryaman TOHM Atletizm Pisti’nde düzenlenen Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda Kayserili sporcular önemli başarılara imza attı.Artun Talay U14 Atmalar Türkiye Kupası’nda 2013 doğumlu kızlar kategorisinde mücadele
Bingöl’ün Kiğı ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası, Kaymakam Hüseyin Çamkerten’in ilk servisi atmasıyla başladı.Kiğı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası başladı. Turnuvaya katılan Kaymakam Hüseyin Çamkerten, i
13. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nın (Türkiye Open 2026) yedinci gününde Türk sporcular, 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya elde etti.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Türki
Bursaspor, Mardin 1969 Spor maçı öncesi hazırlıklarına başladı.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 31. haftasında sahasında oynayacağı Mardin 1969 Spor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenma
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük