Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü21:53 Taksim ve İstiklal Caddesi’ndeki kısıtlamalar kaldırıldı21:50 Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü21:46 Belediye başkanı 1 Mayıs’ta çöp kamyonunun arkasında mesai yaptı21:45 Edirne’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı21:45 Endonezya’da Ruang Yanardağı nedeniyle 12 bin kişi tahliye edildi21:44 Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirleri...
Magazin 27 Haziran 2021 - 12:48 Yorum: 0

Sosyal medya fenomeni yaptığı yardım sahnesiyle sevgi seline tutuldu

Diyarbakırlı 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serkan Özbilek, gönüllere taht kurdu, gerçekleştirdiği yardım sahnesinde sevgi seline tutuldu.

Sosyal medya fenomeni yaptığı yardım sahnesiyle sevgi seline tutuldu

Diyarbakırlı 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serkan Özbilek, gönüllere taht kurdu, gerçekleştirdiği yardım sahnesinde sevgi seline tutuldu.

Diyarbakır'da çektiği videolarla fenomen olan ve 1 milyon takipçisiyle vatandaşların gönlünde taht kuran Serkan Özbilek, Güzellik Fuarında sahne aldı. Ünlü ses sanatçısı Bedri Aysel'in türküleriyle başlayan sahnede birçok vatandaşa hediyeler ve destek ürünleri dağıtıldı. Çekiliş usulü ile yüzlerce mama, kıyafet, hediye çekleri ve alanında uzman olduğu cilt bakımları gibi jestlerle vatandaşların karşısına çıkan Özbilek, yoğun ilgi gördü. Fotoğraf çekmek isteyen vatandaşların sevgi seline tutulan Özbilek, çekilişi gerçekleştirdi. Çekiliş sonrası yardıma ihtiyacı olan ve çekilişte adı çıkmayanlara da destekte bulunan Özbilek, sahnede oyun havaları oynayarak vatandaşlarla unutulmaz anlar yaşadı. Vatandaşların yoğun ilgisinin gerekçesinin çektiği doğal videolardan kaynaklı olduğunu belirten Serkan Özbilek, gerçekleşen sahne ile çok mutlu olduğunu aktardı. Özbilek, "Güzellik Fuarında sahne almam için davet edildim. Bende bu süreçte sayfamdan gelen ihtiyaç sahiplerinin mesajlarına karşılık bir şeyler ulaştırmak adına sahnede sponsor desteği de alarak 100 kutu mama, 100 kişiye 100 TL'lik hediye çekleri, halı, oyuncak, gibi birçok şeyler hediye ettik, çokta güzel oldu. Bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşlar çekmiş olduğum videoları doğal buluyorlar, kendilerine de benzetiyorlar, bu nedenle çok seviyorlar. Çocuk, yaşlı ve hayvanlara karşı hassasiyetim var, bu süreçte bayram yaklaşıyordu, çocuklar için hediye çekleri, özellikle bebekler için mama ihtiyacı olanlara 100 tane dağıtarak ardından o mamaları almak isteyenler için sürekli olması kaydıyla indirim çekleri de aldık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber