Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Aralık 2022 - 13:28 Yorum: 0

Sosyal yardımlaşma ekipleri 24 saat görev aldı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de meydana gelen depremin ardından sosyal yardımlaşma vakıfları Düzce'ye gelerek vatandaşların her türlü ihtiyacına koşarak...

Sosyal yardımlaşma ekipleri 24 saat görev aldı

DÜZCE (İHA) – Düzce'de meydana gelen depremin ardından sosyal yardımlaşma vakıfları Düzce'ye gelerek vatandaşların her türlü ihtiyacına koşarak 24 saat esası ile görev aldı.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma vakfı öncülüğünde, ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra vatandaşlara, çadırda kalanlara, konteynerler de yaşamaya başlayan ailelere vakıfların destekleri ile çalışmalar yapıldı. Ekipler her bir kişiye ulaşarak yardım faaliyetlerini yürüttü. Bir yandan Sosyal Markette ailelerin elbise ihtiyaçları giderilirken, bir yandan da maddi kayıpların önüne geçilmesi için faaliyetler yürütüldü.

24 saat esasına göre gece gündüz görev alan ekipler, yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber