Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 11:33 Yorum: 0

Çanakkale’de denizde kaybolan Rus uyruklu kadının cesedi bulundu

Çanakkale’de dün sabah saatlerinde denize girmek için evden çıkan Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko’nun (37) cansız bedeni bulundu.Çanakkale’de yaşayan Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko, dün denize girmek için sabah saatlerinde evinden çık...

Çanakkale’de denizde kaybolan Rus uyruklu kadının cesedi bulundu

Çanakkale’de dün sabah saatlerinde denize girmek için evden çıkan Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko’nun (37) cansız bedeni bulundu.
Çanakkale’de yaşayan Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko, dün denize girmek için sabah saatlerinde evinden çıktı. Merkezde bir plajdan denize giren Evgeniva Timoshenko’dan bir süre sonra haber alamayan yakınları durumu Kepez Polis Merkezi’ne bildirdi. Kayıp üzerine polis, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 3 bot, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çanakkale il Emniyet Müdürlüğü ekipleri havadan termal kameralı dron ile arama faaliyetlerine başladı. Gece boyu süren arama çalışmaları sonrası, Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko’nun cansız bedenini bu sabah saatlerinde denize girdiği yerden 10 kilometre ileride balıkçılar bularak ekiplere haber verdi. Rus uyruklu Evgeniva Timoshenko’nun cansız bedeni Sahil Güvenlik botuna alınarak Kepez Limanı’na getirildi.
Olay yerinde savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından Evgeniva Timoshenko’nun cesedi otopsi için Çanakkale Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber