Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Kasım 2022 - 16:23 Yorum: 0

Stratejik iletişimin kalbi İstanbul’da atacak

Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit), 2-3 Aralık'ta "Belirsizlik Çağında Stratejik İletişim" temasıyla İstanbul'da yapılacak.

Stratejik iletişimin kalbi İstanbul’da atacak

Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit), 2-3 Aralık'ta "Belirsizlik Çağında Stratejik İletişim" temasıyla İstanbul'da yapılacak. Yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı katılımcıyı ağırlayacak zirvede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video mesaj ile katılımcılara hitap edecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi (Stratcom Summit), 2-3 Aralık tarihlerinde İstanbul TİM Maslak Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilecek. "Belirsizlik Çağında Stratejik İletişim" temasıyla dünyanın dört bir yanından uzman isimleri bir araya getirecek zirvede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video mesaj ile katılımcılara hitap edecek. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açılış konuşmasıyla başlayacak zirvede, iki gün boyunca 24 ülkeden stratejik iletişim alanında uzman isimler, liderler, akademisyenler, kamu ve özel sektör temsilcileri ile medya profesyonellerinden oluşan 52 konuşmacı olacak. Yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı katılımcıyı İstanbul'da ağırlayacak zirvede dezenformasyonla mücadeleden vatandaş odaklı iletişim yaklaşımına, dijitalleşmeden kamusal iletişime kadar birçok konu ele alınacak. Ayrıca iletişimin dünü, bugünü ve yarını hakkında karşılıklı tecrübe paylaşımı; 40 ülkenin iletişim, medya ve enformasyon politikalarına yön veren üst düzey yetkililerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

Zirvenin ilk gününde "Değişen Dünyada Dayanıklılık İçin Stratejik İletişim", "Dünyayı Verilerle Yeniden Tasavvur Etmek; Daha Etkin Vatandaş İletişimi: Veriler ve İçgörüler", "Geleneksel Savaşlarda Siber Cephe", "Hakikat Ötesi Çağda Geleneksel Medya" panelleri düzenlenecek.

Zirvenin ikinci gününde ise "Küresel Çapta Duyarlı Bir Teknoloji Toplumu İnşası", "Daha Etkili Bir Hükümet İletişimine Doğru", "OSINT Niçin Bu Kadar Popüler?", "Uyuşmazlık Çözümü İstikrarlaştırıcı Güç Olarak Stratejik İletişim", "Terörizmle Mücadelede İstihbaratın Rolü", "Küresel Belirsizliklerle Başa Çıkmak için Kamusal İletişimde Kapasite İnşası", "Google ve YouTube'da 2022 Arama ve İzleme Trendleri", "Aşırıcılık ve Nefret Söylemi ile Mücadele" ve "Türkiye Sosyal Ağ Haritası" panelleri gerçekleştirilecek.

Kültürel faaliyetleri ve yan etkinlikleri ile iletişim alanının çok yönlülüğünü gösteren ve alanında öncü bir platform olan Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi 2022, iletişim alanında profesyonellik, yönetişim, dayanıklılık ve liderlik kapasitesini arttırmayı amaçlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber