Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Mart 2024 - 16:17 Yorum: 0

SUBÜ’de, Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

SUBÜ Geyve MYO’da düzenlenen ‘Sektörle Buluşma’ programında ‘Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü’ konuşuldu.Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu’nda ‘Sektörle Buluşma’ programı düzenlendi. İn...

SUBÜ’de, Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

SUBÜ Geyve MYO’da düzenlenen ‘Sektörle Buluşma’ programında ‘Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü’ konuşuldu.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek Yüksekokulu’nda ‘Sektörle Buluşma’ programı düzenlendi. İngiltere’de faaliyet gösteren bir firmanın Kurucu Ortağı Mali Müşavir Necip Gökhan Sivri’nin online platform üzerinden konuk olduğu program ‘Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü’ başlığıyla gerçekleştirildi. Öğrencilere yönelik bir sunum yapan Sivri, muhasebe sektöründeki güncel uluslararası gelişmeler ve Türkiye ile İngiltere arasındaki benzerlikler ve farklılıklara ilişkin öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Maliye, Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlik sonunda Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Yavuz tarafından Sivri’ye teşekkür edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber