Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde hayırsever bir iş insanı takdir belgesi alan öğrencilere karne hediyesi olarak ayakkabı dağıttı. İlçede takdir belgesini alan yaklaşık bin 400 öğrenci karnelerini aldıktan soluğu ayakkabıcı dükkanında aldı.
Şuhut ilçesinde öğrenciler hem takdir belgesi sevinci hem de hediye ayakkabı sevincini bir arada yaşadı. Şuhut ilçesinde 18 senedir ilçe genelinde takdir alan öğrencilere bin 400 adet ayakkabı dağıtan hayırsever iş insanı Turgay Şanlı bu sene de geleneği bozmadı ve takdir alan öğrencileri sevindirdi. İlçede takdir alan öğrenciler, Şuhut ilçe merkezine gelerek Şanlı’nın dağıttığı ayakkabıları aldılar. Karnesini alan öğrenciler ayakkabı hediyesi ile çifte sevinç yaşarken takdir belgesini alan öğrenciler hediye ayakkabılarını almak için dağıtım noktasına akın etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.