Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:56 Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu01:38 Erzincan’da tarım işçilerini taşıyan minibüs su kanalına devrildi: 6 yaralı01:28 Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek01:25 Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı
Magazin 18 Kasım 2023 - 14:13 Yorum: 0

Şükriye Tutkun türküleriyle festivale renk kattı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali onur konuğu sevilen ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun’un konseriyle taçlandı. Birbirinden güzel türkü ve eserlerini seslendiren Tutkun’u izleme...

Şükriye Tutkun türküleriyle festivale renk kattı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali onur konuğu sevilen ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun’un konseriyle taçlandı. Birbirinden güzel türkü ve eserlerini seslendiren Tutkun’u izlemeye gelen Denizlililer unutulmaz bir konsere tanıklık etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ilkini geçen Eylül ayında düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin ikincisinin onur konuğu olarak Denizli’ye gelen, Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun türküleriyle festivale renk kattı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, davetliler ve çok sayıda kadın girişimci katıldı. Başkan Osman Zolan konser öncesinde yaptığı konuşmada, Şükriye Tutkun’u misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin böylesine önemli bir isimin konseriyle başlamanın onurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zolan, “İstiyoruz ki girişimci hanım kardeşlerimiz festivalimizde emeklerinin karşılığını alsın. Aynı anlayışla festivalimizi yapmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak en başarılı olduğumuz etkinlikler kadınlarla birlikte yaptığımız işlerimiz olmuştur. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu.
Sanatçı Tutkun konsere gelenlere unutulmaz bir konser yaşattı
Konuşmanın ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, sevilen eser ve türkülerini seslendirdi. Konsere katılanlar unutulmaz bir konsere tanıklık etti. Konserin sonunda Berrin Zolan ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen günün anısına sanatçı Tutkun’a plaket hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber