Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Mayıs 2024 - 13:37 Yorum: 0

Sulama kanalına düşen karacayı boğulmaktan kurtardı

Amasya’nın Taşova ilçesinde sulama kanalına düşen karaca, Hüseyin Bayar tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Ahırına götürdüğü sevimli misafirini besleyen duyarlı köylü, durumu bildirdiği Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi görevlileriyle bir...

Sulama kanalına düşen karacayı boğulmaktan kurtardı

Amasya’nın Taşova ilçesinde sulama kanalına düşen karaca, Hüseyin Bayar tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Ahırına götürdüğü sevimli misafirini besleyen duyarlı köylü, durumu bildirdiği Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi görevlileriyle birlikte doğaya saldı.
Durucasu köyünde yaşayan Hüseyin Bayar (49), bahçesine giderken düştüğü sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren karacayı fark etti. Kanala girip karacayı kurtaran Bayar, durumu fahri av müfettişlerine bildirdi.
Bitkin düşen karacayı hayvanlarının bulunduğu ahıra koyup bir süre besleyen duyarlı köylü, köye gelen fahri av müfettişleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Amasya Şubesi Müdürlüğü personeliyle birlikte doğaya saldı. Bayar’ın daha öncede benzer şekilde bir karacayı kurtarmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber