Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 29 Mart 2023 - 15:18 Yorum: 0

Sultangazi’de çıkan yangında mahsur kalan 1’i çocuk 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Sultangazi'de 5 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Sultangazi’de çıkan yangında mahsur kalan 1’i çocuk 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Sultangazi'de 5 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden yükselen dumanlar nedeniyle üst katta mahsur kalan 1'i çocuk 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, yangın ekiplerin çalışması sonucu söndürüldü.

Yangın, saat 12.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın 3. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangından yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.

Yangın esnasında oluşan yoğun duman nedeniyle üst katta bulunan 1'i çocuk 3 kişi dairede mahsur kaldı. Balkona çıkarak yardım isteyen 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu tamamen söndürülen yangında can kaybı olmazken, yangın sonrası dairede maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan yangın çıktığı esnada dairede bulunan bir kişinin saçlarının bir kısmının yangın nedeniyle yandığı görüldü.

Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber