Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Mayıs 2024 - 11:34 Yorum: 0

Sultangazi’de eve giren akrep paniğe neden oldu

Sultangazi’de bir kadın evde temizlik yaptığı sırada duvardaki akrebi görünce büyük panik yaşadı. Kadın tarafından zarar vermemesi için cam kavanoza konulan akrep doğal yaşamına bırakıldı.Olay dün Sultangazi Habibler Mahallesi’nde yaşa...

Sultangazi’de eve giren akrep paniğe neden oldu

Sultangazi’de bir kadın evde temizlik yaptığı sırada duvardaki akrebi görünce büyük panik yaşadı. Kadın tarafından zarar vermemesi için cam kavanoza konulan akrep doğal yaşamına bırakıldı.
Olay dün Sultangazi Habibler Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Rabia Bozkurt isimli kadın evinde temizlik yaptığı esnada duvardaki akrebi gördü. Panik yapan kadın sakinleştikten sonra akrebi, zarar vermemesi için sopa yardımıyla kavanoza koyarak kapağını kapattı ve durumu eşine haber verdi. Yaşanan olayı anlatan Mehmet Bozkurt, "Bugün eşim ayakkabılık girişinde duvarda bir akrep fark etti ve panikledi. İlk önce korkarak geri çekildi. Sonra kendini toparlayarak bir sopa sayesinde cam kavanoza koydu. Ailemizde ufak çocuklar var. Daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmadığımız için aşırı derecede panik olduk" dedi.

İlk defa canlı akrep görüyorum
Mahallede daha önce buna benzer bir olayın yaşanıp yaşanmadığını bilmediğini söyleyen Mehmet Bozkurt, "Biz ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Biraz küçük galiba ama yine de zararlı olabilecek bir varlık. Biz bunu yakaladık zarar vermek istemiyoruz. Başkalarına zarar vermemesi için ormana bırakacağız, doğal yaşamına tekrar kavuşsun diye" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber