Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 07 Ağustos 2022 - 16:28 Yorum: 0

Sultangazi’de patlayan elektrik kabloları paniğe neden oldu

İstanbul Sultangazi'de sokak içinde bulunan elektrik kabloları şase yaparak patlayıp yere düştü.

Sultangazi’de patlayan elektrik kabloları paniğe neden oldu

İstanbul Sultangazi'de sokak içinde bulunan elektrik kabloları şase yaparak patlayıp yere düştü. Bir süre patlamaya devam eden kablolar sokakta paniğe neden olurken, elektrik ekiplerinin enerjiyi kesmesi ile vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Olay, sabah saat 09.00 sıralarında Zübeydehanım Mahallesi 1507. Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, bir süredir sürekli yanan sokak aydınlatmaları ve yüksek akım nedeniyle şase yapan elektrik kabloları yandı. Ardından koparak yere düşen kablolar adeta havai fişek gibi patlamaya başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan kabloları yangın söndürme tüpleri ile söndürürken, elektrik kurumu yetkilileri enerjiyi kesip yanan kabloları yenilemek için çalışma başlattı.

Kabloların yanıp, patlamaların yaşandığı o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yere düşen kabloların adeta havai fişek gibi patlayarak kıvılcımlar saçtığı görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber