Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2024 - 11:18 Yorum: 0

Sünnetci öğrencilerle satranç oynadı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü Hayati Duman okul ziyaretleri kapsamında Ali Çağlar Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerin hem derslerine hem de satranç oyunlarına eşlik etti.YKS sınavına girec...

Sünnetci öğrencilerle satranç oynadı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Şube Müdürü Hayati Duman okul ziyaretleri kapsamında Ali Çağlar Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerin hem derslerine hem de satranç oyunlarına eşlik etti.
YKS sınavına girecek olan 12’inci sınıf öğrenciler ile birebir ilgilenen Sünnetci, YKS sınavına kalan günlerini nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Ardından Sünnetci, öğrencilerin satranç müsabakalarına eşlik etti. Öğretmenler odasında idareciler ve öğretmenler ile bir araya gelen Sünnetci, okulda yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret, Edebiyat Öğretmeni İbrahim Atay’ın yazmış olduğu “Gölge” adlı kitabını Miraç Sünnetci ’ye takdim etmesi ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber