Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Şubat 2023 - 18:43 Yorum: 0

Süper Lig’de mücadele eden Alaplı Alges 3-0 kazandı

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Oturarak Voleybol Süper Ligi'nde mücadele eden Alaplı Alges takımı, kendi evinde oynadığı Konya Engelliler Spor...

Süper Lig’de mücadele eden Alaplı Alges 3-0 kazandı

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Oturarak Voleybol Süper Ligi'nde mücadele eden Alaplı Alges takımı, kendi evinde oynadığı Konya Engelliler Spor Kulübü takımı ile karşılaştı ve maçı 3-0 kazandı.

Türkiye Oturarak Voleybol Süper Ligi'nde mücadele eden Alaplı Alges takımı, ligin üçüncü haftasında kendi evinde galip gelmeyi başardı ve 3-0 kazandı. Kendi evinde en son Eskişehir takımını 3-1 yenen Alges bu kez de Konya takımını 3-0 yenerek yenilmezlik serisini sürdürdü.

Alaplı taraftarının bu hafta da büyük destek verdiği karşılaşmada maç bitimi renkli görüntüler yaşandı. Karşılaşmayı çok sayıda vatandaş izledi. Alaplı Alges Takımı setleri 25-16, 25-11 ve 25-22 kazandı ve ligde 3 te 3 yaparak galibiyet serisini sürdürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber