Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Spor 28 Nisan 2025 - 22:24 Yorum: 0

Süper Lig’in 33. haftasında 38 gol atıldı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasını ilk 4 sıradaki Galatasaray, Fenerbahçe, Samsunspor ve Beşiktaş 3 puanla kapattı. Golsüz müsabakanın yaşanmadığı haftada fileler 38 kez havalandı.Trendyol Süper Lig’de 33. hafta bugün oynanan tek karş...

Süper Lig’in 33. haftasında 38 gol atıldı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasını ilk 4 sıradaki Galatasaray, Fenerbahçe, Samsunspor ve Beşiktaş 3 puanla kapattı. Golsüz müsabakanın yaşanmadığı haftada fileler 38 kez havalandı.
Trendyol Süper Lig’de 33. hafta bugün oynanan tek karşılaşma ile tamamlandı. Oynanan 9 müsabakada toplam 38 gol atıldı. Haftanın açılış maçında Beşiktaş, Hatayspor’u 5 golle yenerken, 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. En gollü karşılaşma Trabzonspor-Alanyaspor arasında oynandı. Bordo-mavililer, 4-3’lük skorla kazanırken 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Lider Galatasaray, Eyüpspor’a konuk olurken 3 puanı 5 golle aldı. Fenerbahçe ise Gaziantep’te 1-0 geriye düşmesine rağmen 2. yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar puanını 80 yaparken, sarı-lacivertliler 75 puana çıktı.
Sezonun ilk yarısında özellikle iç sahada galibiyet serisiyle üst sıralarda kendisine yer bulan Göztepe’nin 2. yarıdaki düşüşü Başakşehir maçıyla son buldu. Bu süreçte 6 beraberlik, 5 mağlubiyet alan İzmir ekibi 11 maç sonra kazandı. 4 maçlık galibiyet serisi yakalayarak Avrupa kupaları için iddialı konuma gelen İstanbul ekibi ise 48 puanda kaldı. Ligde 5. sıradaki Eyüpspor’un 50 puanı bulunuyor.
Ligin alt sıralarında ise son haftalara girilirken heyecan arttı. Son haftaların yükselen takımlarından Kayserispor, Çaykur Rizespor karşısında galip gelerek, düşme hattıyla arasındaki puan (40 puan) farkını 6’ya yükseltti. Karadeniz ekibi ise deplasmandaki kötü gidişatını sürdürdü ve 37 puanda kaldı. 3 maç sonra kazanan Sivasspor puanını 34’e çıkardı. Aynı puana sahip Alanyaspor ve Bodrum FK, haftayı puansız kapattı. Beşiktaş’a farklı mağlup olan Hatayspor, Adana Demirspor’un ardından bu sezon küme düşen 2. takım oldu.
Haftanın maçları ve sonuçları:

Beşiktaş - Hatayspor: 5-1
Sivasspor - Antalyaspor: 2-0
Bodrum FK - Samsunspor: 1-2
Gaziantep FK - Fenerbahçe: 1-3
Trabzonspor - Alanyaspor: 4-3
Konyaspor - Adana Demirspor: 3-1
Eyüpspor - Galatasaray: 1-5
Kayserispor - Çaykur Rizespor: 1-0
Göztepe - Başakşehir: 4-1

Süper Lig’in 33. haftasında 38 gol atıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber